MC Touring Norway - Vi samarbeider med De Historiske Hotel & Spisesteder
Slide
FAQ
Slide

Hvor er vår utleievirksomhet?

Vår utleievirksomhet er en del av vår MC-forhandler i Sandefjord Norge. Butikken vår ligger i Sandefjord, ca 120 km sør for Oslo, Norges hovedstad. Vi har ingen datterselskaper i andre deler av Norge, og derfor må syklene hentes og returneres hos vår forhandler i Sandefjord.

Sandefjord er en middels stor norsk by, med en lang skipsfartshistorie. Les mer om Sandefjord.

Hva er til leie?

Denne sommeren har vi kun BMW i vår utleiepark, fra F750/850 GS(A), og R 1250 GS(A).

Hvordan komme seg hit?

For å komme hit, fly til Oslo lufthavn Gardermoen, (OSL). Det går tog hver time direkte til Sandefjord. (ca. 2 timer togtur).

Alternativt kan du fly til Sandefjord Lufthavn Torp, (TRF), og en 10-minutters drosjetur. Det er flere flyselskaper som flyr til/fra Sandefjord lufthavn Torp, blant dem SAS, KLM, Widerøe, Norwegian, Ryan Air og flere andre flyselskaper. Torp omtales ofte som «Oslo Lufthavn Torp» og forkortelsen på billetten er «TRF».

Reise i området:

Sandefjord er en ideell start for å reise i hoveddelen av Norge, for en uke til nordvest, vest eller sør. Mange vakre veier og områder å utforske.

Vestfold/Telemark (vårt fylke) og spesielt Telemark er et veldig fint område for motorsykkelkjøring. Vi har et samarbeid med «De Historiske» Hotell i Norge. I samarbeid med noen av deres hoteller har vi utviklet konseptet «Hubriding«, som starter med Straand Hotel i Telemark – som ligger midt i Norges beste motorsykkeldistrikt.

Sjekk ut Straand Hotel, og deres tilbud, oppfinneren av konseptet Hubriding i Norge: https://straand.no/ og https://hubriding.no/straand/. Eller med vår samarbeidende hotellgruppe, De Historiske; https://hubriding.no/